Alvac Mauki GX200 – lej maskine til bekæmpelse af muldvarpe og mosegrise

Døjer du med mange muldvarpe eller mosegrise? Så kan det være en mulighed at leje en maskine til bekæmpelsen. En Alvac Mauki GX200 er et effektivt våben i din kamp mod ubudne gæster.

Hvis du er hårdt plaget af mosegrise eller muldvarpe, og ikke har held med fælde og sakse, kan det være en mulighed at bruge en bekæmpelsesmaskine. På markedet for skadedyrsbekæmpelse findes Alvac Mauki GX200, som kan bruge til at udrydde bl.a. mosegrise og muldvarpe.

Muldvarpebekæmpelse med kulilte

Maskinen går i alt sin enkelthed ud på at den genererer en masse røg, som så sendes ned i gangsystemet. I røgen er der stor koncentration af kulilte (CO). Kulmonoxid/karbonmonoxid. Derved bliver dyrene hurtigt aflivet ved kulilteforgiftning. Humant, hurtigt og smertefrit.

Metoden er desuden mere miljøvenlig end eksempelvis udlægning af gift, og er ikke skadelig for planter, fugle, katte, hunde, ræve og øvrige organismer.

Se hvordan Alvac Mauki GX200 maskinen fungerer

Se denne video, som glimrende demonstrerer hvordan du bekæmper mosegrise/muldvarpe med Mauki GX200.

Lej en Mauki GX200 røgmaskine til muldvarpebekæmpelse

En maskine til muldvarpe- og mosegrisebekæmpelse er måske lige voldsom nok som investering, for den private haveejer. Men maskinen kan heldigvis også lejes. Flere og flere forhandlere og byggemarkeder tilbyder udlejning af røgmaskine til muldvarpebekæmpelse.

Her betaler du typisk for at leje maskinen pr. dag. Og priserne ligger normalt på 3-400 kr. Så det er ikke en større investering.

Herunder kan de finde links til forhandlere, som udlejer Alvac Mauki GX200.

Scroll to Top