Motrap muldvarpefælde

Motrap er en dansk patenteret muldvarpefælde. Den effektive fælde opsættes helt uden at skulle grave i jorden. Se hvordan Motrap fungerer herunder.

På markedet for muldvarpefælder og muldvarpesakse, findes der mange effektive fælder. Fældes for de fleste er dog, at det kræver at man skal grave et hul i jorden, for at opsætte fælden.

Det laver den danske opfindelse – Motrap – om på. Den opsættes uden at det er nødvendigt at grave. Nemt og hurtigt. Og så er fælden effektiv i kampen mod muldvarpene.

Solid muldvarpefælde med 10 års holdbarhedsgaranti

Motrap er en solid muldvarpefælde. Udført i rustfrit stål holder den til muldvarpejagt i årevis. Motrap kommer da også med 10 års holdbarhedsgaranti.

Fjedrene i Motrap er hårdt spændt, og den afliver derfor effektivt muldvarpen.

Dansk opfindelse

Motrap muldvarpefælden er en dansk opfindelse. Den er opfundet af Morten Kristensen fra Modan Aps i Præstø. Fælden går da også under navnet Præstø-fælden. Fælden er designet så den kan bruges til både muldvarpe og mosegrise.

Sådan opsætter du Motrap fælden

Når du skal opsætte Motrap muldvarpefælden, skal du først lokalisere muldvarpens gangsystem. Dette gøres let med den medfølgende søgepind, hvor du kan mærke dig frem til gangen. Søg mellem 2 friske muldvarpeskud. Typisk vil der løbe en lige gang mellem disse.

Når gangen er lokaliseret, laver du et 6-7 cm aflangt hul med søgepinden. Herefter kan du presse Motrap ned i hullet. Fælden skal skubbes helt ned, så den når bunden af gangen.

Herefter lader du fælden, ved at presse vippepladerne i toppen op, så de står i vandret position. Denne stilling angiver at fælden er sat, og du vil nu på afstand kunne se om den er klappet eller ej.

Når muldvarpen er fanget i fælden, fjernes muldvarpen, og Motrap er nu klar til brug igen.

Køb Motrap muldvarpefælde online

Motrap muldvarpefælde kan købes online. Du kan købe den via linket herunder.

Demo video af Motrap

Scroll to Top